Open dag ter gelegenheid van ons 65-jarig bestaan

Binnenkort viert Uitvaartvereniging Hardenberg en omstreken een bijzonder jubileum: ons 65-jarig bestaan!

Ter ere van ons 65-jarig bestaan nodigen wij u van harte uit om op zaterdag 28 september 2024 tussen 11.00 en 14.00 uur een kijkje te nemen bij onze open dag die plaats zal vinden bij onze standplaats aan de Stuwdijk 2A, 7772 AW in Hardenberg. Deze dag biedt een unieke kans om achter de schermen te kijken bij onze vereniging. 

Als uitvaartvereniging zonder winstoogmerk onderscheiden wij ons graag van commerciële partijen. Tijdens deze open dag wordt dit zichtbaar gemaakt door de informatie die wij zullen delen. Wat houdt een lidmaatschap bij de vereniging in? Welke kisten bieden wij aan? Welke rouwauto wordt er gebruikt? Hoe gaat de laatste verzorging en (thuis)opbaring in zijn werk? Al deze vragen zullen tijdens de open dag worden beantwoord.

Tijdens deze informatieve dag staan, naast ons eigen personeel en bestuur, ook onze partners Twenthe Uitvaartverzekering, Integer Uitvaartzorg, Woertman Natuursteen en Cuperus Gedenken voor u klaar om hun expertise te delen en al uw vragen te beantwoorden. Ze zullen u informeren over de verschillende stappen en keuzes die gemaakt moeten worden om een waardig en respectvol afscheid te verzorgen. 

Kom langs en ontdek hoe wij, samen met onze partners, elke uitvaart tot in de puntjes verzorgen, met aandacht voor detail en respect voor uw wensen. Laat u informeren en inspireren door de mogelijkheden die wij bieden om een afscheid persoonlijk en betekenisvol te maken. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen dit bijzondere jubileum te vieren! 

Graag tot ziens op zaterdag 28 september! 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp