Samenwerking met Integer Uitvaartzorg

Onze vereniging is een nieuwe weg ingeslagen en dit betekent ook dat wij de keuze hebben gemaakt om per 1 januari 2024 een samenwerking met Integer Uitvaartzorg aan te gaan.

Samenwerking Integer Uitvaartzorg officieel van start

Op maandag 18 december 2023 was het zover: de samenwerkingsovereenkomst tussen Integer Uitvaartzorg en Uitvaartvereniging Hardenberg en omstreken werd getekend op het kantoor van Integer Uitvaartzorg. Zowel Martin Ramaker en Agnes Huisman, van Integer Uitvaartzorg, als voorzitter van de vereniging Henrieke Wolbink en secretaris Ida Roelofs waren hierbij aanwezig.

Met deze samenwerking sloeg onze vereniging een nieuwe weg in en vanaf 1 januari 2024 werken wij dan ook samen met Integer Uitvaartzorg.

Agnes en Martin zijn in Hardenberg en de omgeving wel bekend en zij zijn zeer goed op de hoogte van de gebruiken en gewoontes in onze regio. Wij hebben veel vertrouwen in deze nieuwe stap en gaan samen voor een prettige en jarenlange samenwerking!

Deze samenwerking betekent voor onze leden dat, bij overlijden, de uitvaart tegen een gereduceerd tarief kan worden verzorgd door Integer Uitvaartzorg. Uiteraard blijft er altijd de mogelijkheid om de uitvaart door een andere uitvaartverzorger te laten verzorgen, het gereduceerde tarief is hierbij dan helaas niet van toepassing.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over deze samenwerking? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp