De ledenkaart voor 2024 komt eraan!

In januari 2024 ontvangt u weer uw ledenkaart.

De ledenkaart voor 2024

Elk jaar in januari ontvangt u als lid van de vereniging uw ledenkaart. Wij verzoeken u om de gegevens op de ledenkaart op juistheid te controleren en eventuele onjuiste of ontbrekende gegevens aan ons door te geven. Gezinsleden tot 18 jaar zijn – na inschrijving – gratis meeverzekerd. Het is dus belangrijk dat ook de gegevens van eventuele minderjarige gezinsleden op de ledenkaart aanwezig zijn. Mocht dit niet het geval zijn geef dit dan aan ons door. Belangrijk om te weten is dat alleen ingeschreven leden recht hebben op de vele voordelen van het lidmaatschap en de ledenkorting van de vereniging.

Wilt u meer informatie over (de voordelen van) het lidmaatschap? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of ga dan naar  Werkwijze & Lidmaatschap.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp