Post digitaal ontvangen

Verenigingspost digitaal ontvangen

Van veel leden hebben wij het e-mailadres. Dit wordt door ons gebruikt voor het verzenden van de nieuwsbrief en de uitnodiging voor de Algemene Leden Vergadering. Denkend aan het milieu (minder papiergebruik) en ook uit kostenoverwegingen zouden wij graag aan zoveel mogelijk leden deze post digitaal willen versturen.

Wilt u ons helpen dit te bewerkstelligen? Geef dan uw e-mailadres aan ons door. Alvast bedankt! Heeft u geen e-mailadres of ontvangt u onze correspondentie liever per post? Dan blijft u de post uiteraard op de gebruikelijke wijze ontvangen.

U kunt uw e-mailadres aan ons doorgeven door middel van het invullen van het contactformulier (en door daarbij aan te geven dat u correspondentie per e-mail wilt ontvangen).

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp