Begrafenisvereniging Hardenberg en omstreken werkt samen met verschillende lokale en regionale partners.

 

Vasse Uitvaartzorg verzorgt complete uitvaarten in de gemeenten Hardenberg, Ommen en daarbuiten. De uitvaartverzorger vindt dat er in een hedendaagse uitvaart volop ruimte moet zijn voor een persoonlijke invulling. Door de ontwikkelingen nauwlettend te volgen, kan Vasse adequaat inspelen op de meest uiteenlopende wensen op dit gebied.

 

Begrafenisvereniging Hardenberg en omstreken werkt nauw samen met Vasse Uitvaartzorg. De lokale uitvaartverzorger is bekend met de plaatselijke gebruiken en gewoontes en onderhoudt dagelijks contact met de nabestaanden. Zaken die wij als vereniging belangrijk vinden. Ook maken wij afspraken met betrekking tot de levering van de benodigdheden en diensten, die tegen een gereduceerd bedrag aan u geleverd worden. Samen met de uitvaartleider zorgen we ervoor dat de uitvaart op een respectvolle wijze wordt uitgevoerd, rekening houdend met de wensen van de overledene en de nabestaanden.

Kijk op vasse-uitvaart.nl voor meer informatie

 

 

Grafsteenleverancier Cuperus Gedenken heeft een vestiging in Hardenberg. Cuperus Gedenken combineert meer dan 175 jaar vakmanschap in natuursteen met de kennis en materialen van nu. U vindt er grafmonumenten van ingetogen tot uitbundig en van modern tot klassiek. Materialen als glas, brons, versteend hout en roestvast staal zorgen voor ongekende creatieve mogelijkheden om een grafmonument uniek, bijzonder en persoonlijk te maken.

Leden van onze vereniging krijgen 5% korting op een grafmonument van Cuperus Gedenken.

Kijk op www.cuperusgedenken.nl of bel 0523-266200 voor meer informatie. 

 

 

Woertman Natuursteen is een grafsteenleverancier uit Tubbergen. Omdat ieder mens uniek is, heeft Woertman Natuursteen een uitgebreide selectie grafmonumenten van hoogwaardige kwaliteit, zodat u een monument kunt kiezen dat bij uw situatie past. Bij de showroom in Tubbergen is een monumententuin aangelegd, waar nabestaanden een indruk kunnen krijgen van de mogelijkheden.

Leden van onze vereniging krijgen 5% korting op een grafmonument van Woertman Natuursteen.

Kijk op www.woertman.net of bel 0546-621839 voor meer informatie.